Loading page...

Honlap Újjáépítés

Zahnarzt dr Koever

A megújított honlap elindítását követő 2 héten belül jelentős változásokat figyelhettünk meg. A visszafordulási arány 83%-ról 43%-ra csökkent, az új megjelenés jóval nagyobb bizalmat sugárzott, szívesen böngészték az oldalt a látogatók. A honlapot keresőoptimalizálási szempontok alapján frissítettük, így a google találati listájából érkezők száma a nyolcszorosára emelkedett.

http://zahnarzt-drkoever.de/

Fenyőbútor webáruház

A 2007 óta sikeresen működő oldal cseréje elkerülhetetlenné vált a tartalomkezelő rendszer elöregedése miatt. Félni kellett egy esetleges összeomlástól, vagy egy kivédhetetlen külső támadástól. Az oldal nem volt mobil barát, ezért félő volt, hogy rövid időn belül a google is hátrébb sorolja a találati listán. Mivel a honlap a külső szem számár nem látható kritikus hibák ellenére is eredményesen működött, az átállás jelentős kockázatokkal járt. A kockázatok minimalizálásával kellett egy modern eredményes webáruházzá alakítani az elavult katalógus oldalt, a hatékonyság növelésével.

Növelhető a honlapok hatékonysága?

A honlap nem cél, hanem eszköz. Nem önmagáért van, nem azért, hogy "legyen". Mivel a lehetséges célok nagyon eltérőek is lehetnek, ezért nincs egységes jó megoldás, nincs ideális recept az elérésükre. Ám közös erővel gyorsan meghatározhatjuk az Ön egyéni céljait, amelyekhez hozzárendeljük a megfelelő eszközöket is.