Loading page...

Blog

Mennyire büntethetők a honlap tulajdonosok?

Az internetes megjelenéssel kapcsolatos szabályozás a honlap üzemeltetők számára számos jogot és kötelezettséget tartalmaznak. Az előírások mellett az esetek többségében van valamilyen hatóság vagy felügyeleti szerv is, aki ezeket az előírásokat betartatja, és vagy szúrópróbaszerűen ellenőriz, vagy bejelentésre eljár. Jogsértések esetében a hatóságok könnyen szabnak ki bírságot és egyéb sok esetben egyéb következményekkel is számolni kell. A teljesség igénye nélkül nézzünk néhány bírság tételt:

Zahnarzt dr Koever

A megújított honlap elindítását követő 2 héten belül jelentős változásokat figyelhettünk meg. A visszafordulási arány 83%-ról 43%-ra csökkent, az új megjelenés jóval nagyobb bizalmat sugárzott, szívesen böngészték az oldalt a látogatók. A honlapot keresőoptimalizálási szempontok alapján frissítettük, így a google találati listájából érkezők száma a nyolcszorosára emelkedett.

http://zahnarzt-drkoever.de/

Fenyőbútor webáruház

A 2007 óta sikeresen működő oldal cseréje elkerülhetetlenné vált a tartalomkezelő rendszer elöregedése miatt. Félni kellett egy esetleges összeomlástól, vagy egy kivédhetetlen külső támadástól. Az oldal nem volt mobil barát, ezért félő volt, hogy rövid időn belül a google is hátrébb sorolja a találati listán. Mivel a honlap a külső szem számár nem látható kritikus hibák ellenére is eredményesen működött, az átállás jelentős kockázatokkal járt. A kockázatok minimalizálásával kellett egy modern eredményes webáruházzá alakítani az elavult katalógus oldalt, a hatékonyság növelésével.

Legyen a partnerünk!

Öltöztesse tudását modern köntösbe és legyen újra sikeres a weben!

 

Ajánlatkérés>>